LIVE!


Pesintä alkanut, striimi käynnissä. Katkeilee toisinaan.

tiistai 23. toukokuuta 2023

Tikka melkein ryöstää emon pesästä, kalterit asennettu.

Poikasiin tikka ei vieläkään ylety, mutta sepä yritti ryöstää emon pesästä! Sellaista ei ole aiemmin tapahtunut. Emo pääsi irti ja sai tikan häädettyä joka kerta, mutta tikka kävi päivän mittaan monta kertaa.


Ryöstö-yritys videolla.Harakkakin kävi aamulla.


Ja tikka saa kyytiä.
Tikan törttöilyt saa nyt luvan riittää. Vanerista ja alumiiniputkesta syntyi käden käänteessä kalterit lentoaukon eteen, josta tintti pääsee vaivatta kulkemaan läpi, mutta tikka ei ylety enää kurkottamaan pönttöön. Siinä saa nyt sitten ihmetellä tuota viritystä huomenna.


Tinttiemolta ei kestänyt kuin hetki, niin se tottui kaltereihin ja uskalsi kulkea niiden läpi.Tässä vielä kooste päivän muista tapahtumista, mukaan lukien harakka. Lopussa hausta episodi pönttöön eksyneestä kärpäsestä, joka päätyi poikasten ruuaksi.


Live-striimi siirretty tehokkaamman tietokoneen hoidettavaksi. Kuvanlaatu nyt 1080p / 30 fps. Toivottavasti ei kaatuile niin usein enää. Kuvat evät edelleenkään ole täysin synkronissa keskenään, eikä ääni kuvaan. Jos joku tietää, miten OBS:n saa virheettä striimaamaan useamman IP-kameran syötettä, vihjeitä otetaan vastaan.
 

Ei kommentteja: