LIVE!


Ei pesintää tällä hetkellä, stiimi ei ole päällä.

perjantai 15. huhtikuuta 2022

Pönttökausi 2022 alkamassa

Lumet sulavat ja tiaiset etsivät pesäkoloja. Kamerapöntössä on ollut aktiivisuutta jo jonkin aikaa. Kamera on tästä lähtien päällä 24/4. Liiketunnistus on päällä mahdolliseen pesinnän alkamiseen asti. Talletut kuvat löytyvät pönttögalleriasta, linkki vasemman sivupalkin linkkilistassa. Kuvat ovat päivämäärän mukaisissa kansioissa. Kansiossa motion on liiketunnustuksen tallentamat kuvat, kansiossa 15min on 15 minuutin välein tallentuvat kuvat.


Live-striimi näkyy Youtubessa, pysyvä linkki linkkilistassa. Striimi saattaa välillä kaatua, laitetaan pystyyn heti kun ehditään. Ulkokameran kuva tulee muutaman sekunnin viiveellä sisäkameraan nähden. Ongelmaan ei ole löytynyt ratkaisua, sen kanssa on toistaiseksi elettävä.

Nyt kun lumet ovat pian sulaneet ja maan pinta paljastunut, löytävät tiaiset pesämateriaalia mielin määrin. Talitiaiset pesänrakennus tyypillisesti alkaa joskus vapun kahta puolin.

Tässä nähdään talitiaispariskunta tutkimassa pönttöä tänään päivällä. Uhkaavan näöisesti naaras nokkii kameraakin, mutta vahinkoa ein näytä tapahtuneen.


Tervetuloa seuraamaan pesintäkautta 2022!


Ei kommentteja: